D2: Vermoeidheid speelt parten tegen VoCASA 7

Met slechts zes speelsters een late uitwedstrijd tegen VoCASA. Er zijn betere scenario’s denkbaar. Zeker als VoCASA wel een aantal mensen op de bank heeft zitten. Maar gewoon vol goede moed aan de wedstrijd begonnen, en de eerste set wellicht ook tot eigen verwondering dik gewonnen met 25-12. De tweede set begon wat haperend, maar daarna toch weer goed hersteld en met 23-25 nog net op tijd eerder bij de 25.

Maar die set had wel de nodige inspanningen vereist, en dat begon door te werken. Het bleef de hele set gelijk op gaan, met telkens toch een of twee punten achter. Aan het eind gelukkig dat net weer op tijd weggewerkt en zelfs een mini-voorsprongetje opgebouwd. Die werd met hand en tand verdedigd om de set met 25-22 te winnen.

In de vierde set was het echter op. Het was vechten tegen de bierkaai. Het leek ook of VoCASA eindelijk een sterker team had opgesteld, alle ballen kwamen tot vermoeiens toe weer terug. We hebben ons nog wel kranig verweerd, maar het setverlies van 25-20 was onafwendbaar.

De eerste 2,5 waren echter van prima niveau, toen had VoCASA weinig in te brengen. Als dat spel vier sets volgehouden kan worden, hebben we nog een leuk jaar voor de boeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *