Middenmoter Tweestroom valt tegen

Tweestroom leek met 19 punten uit 10 wedstrijden een niet te onderschatten tegenstander. Voor het eerst sinds lange tijd zou de selectie van Dames 7 weer eens compleet zijn, maar helaas meldde Lieke zich ziek en was Sonja nog niet optimaal. We begonnen dan ook met Marleen en Anneke op buiten.

De eerste set kwam echter niet verder dan goed serveren en op blijven letten. Met 25-9 was die zo voorbij. De tweede set waren er meer servicefouten en kwamen er ook meer (rare) ballen terug. We hadden daar niet meteen een structureel antwoord op, maar door gewoon hard werken en meer ervaring hebben we die set met 25-19 uitgemaakt.

In de derde set begon het te lopen, er waren een paar mooie middenaanvallen en de buitenspeelsters konden zich meer uitleven: 25-19. De vierde set leek weer meer op de eerste, dus op blijven letten en geconcentreerd uitmaken: 25-12. Er waren dan ook geen echte wissels nodig, de middenmensen hebben elkaar afgewisseld en de buitenspeelsters konden het makkelijk aan.

Nora had nog een mooie bal met haar linkerhand (helaas onder de bal doorgelopen) precies in het hoekje op hun linksvoor, maar de scheids kon niet zien of die in of uit was en gaf dubbel.

kortom, geen hoogstaande wedstrijd, maar dat kan ook moeilijk anders met zo’n tegenstander. Dan is het al moeilijk genoeg om de sets gewoon binnen te halen, en dat is dan eigenlijk ook het hoogst haalbare. In ieder geval zijn de punten binnen en staan de neuzen dezelfde kant op. We zijn klaar voor de volgende wedstrijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *