Toen thuis tegen Switch: 3-1 verloren

Ook bij deze wedstrijd waren we nog niet compleet, Joël was nog ziek en Anita was er wel om te tellen, maar spelen kon nog niet. De eerste set zijn we te laat gaan volleyballen, toen het eenmaal echt nodig was ging het niet. Die set ging dan ook met 29-27 naar Switch.

Dat was een aardige domper. Na wat omzettingen (Anneke op middag) was er de hoop dat het van meet af aan beter zou gaan, maar het wou niet van de grond komen, en deze set verloren we ook met 19-25.

In de 3e set was het duidelijk dat het accent op de buitenaanval kwam te liggen. Dat ging tot 20-9 goed, daarna werd het weer wat kwakkelen. Maar gelukkig waren we met 25-18 eerder bij de 25.

De 4e set werd een frustratie. Van begin af aan achter de de feiten aan gelopen, en een setstand van 25-15 is dan ook Dames 7 onwaardig. Maar meer zat er niet in.

De voorbereiding was niet optimaal, op maandag en woensdag was er geen structurele training omdat de trainer dit keer ziek in bed lag. Dit was de laatste wedstrijd voor de korte winterstop, en dat is dan natuurlijk jammer zo het nieuwe jaar in te moeten!

Maar gelukkig staan er nog wat oefenwedstrijden op het programma om het jaar goed af te sluiten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *