Eerst uit tegen Switch: 3-1 gewonnen

Allereerst moest het probleem van de drie afwezigen opgelost worden. Anita, Anneke en Joël waren er niet bij. En Sonja was ook niet optimaal, maar er in ieder geval wel bij. Gelukkig was er aanvulling van Renée van Bentum van Meisjes A, en die was hard nodig ook!

De eerst set verliep voorspoedig en werd degelijk met 25-17 gewonnen. Halverwege de tweede set zat Sonja en doorheen en mocht Renée invallen. Lieke op de andere buitenplek deed het zowel voor als achter goed. Desondanks bleven we wat achter de feiten aan lopen en verloren we de set met 25-20.

Helaas ging Lieke aan het begin van de 3e set door de enkel en moest Sonja er toch weer in. Door libero Marloes door te schuiven naar buiten kreeg ze echter nog nog wat rust. Het werd een set met een spannend einde, die we uiteindelijk toch met 26-24 wonnen.

In de vierde set had Nina een lekker lange servicebeurt. Dat was maar goed ook, want de middenmensen begonnen ook wat vermoeid te raken. Marleen op de diagonaal bleef constant, de rechterflank bleef het goed doen. Switch had gelukkig ook geen structurele wissels en zakte wat weg. Deze set wonnen we met 25-18, dus de schade was beperkt gebleven tot 1 verliespunt.

Volgende week is de return al, dan komt Switch naar de Ark van Oost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *