Pegasus 4: geen voorkeursbehandeling!

In de ‘uitwedstrijd’ tegen Pegasus 4 hebben we een set laten liggen, en dat zal geen tweede keer meer gebeuren! Meteen wordt ook het nadeel van het koploper zijn duidelijk: teams die tegen ons spelen hebben niets te verliezen, kunnen geheel va banque spelen, ieder puntje dat ze binnenhalen is meegenomen.

Dus zo’n wedstrijd moeten we geheel op eigen kracht doen. En dat deden we ook. De uitslag van de eerste set spreekt boekdelen: 25-6.

De overige sets hebben we verder ook op eigen kracht gespeeld en ons niet laten meeslepen door het spel van Dames 4. Af en toe was er wel even een wegzakkertje, maar dat was dan slechts van korte duur. De overige drie sets werden dan ook allemaal 25-16.

Nina begon met spelverdelen en heeft dat drieëneenhalve set ook voorbeeldig gedaan. Daarna heeft Floor het als release setupper goed afgemaakt. In de derde set speelde Nora zonder libero, ter voorbereiding op de wedstrijd van volgende week, als libero Marloes er niet bij is. Anita heeft voor het eerst weer een hele wedstrijd gespeeld, en dat ging prima. Anneke was de hele week ziek, dus maar eens kijken hoe dat volgende week gaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *