Volamie dient als testcase

De wedstrijd tegen Volamie moest een plain and easy generale worden voor de wedstrijd tegen Tweestroom. Met met alle eigen winstpunten en de punten die de anderen laten liggen, is het duidelijk dat tegen Tweestroom het kampioenschap binnengehaald kan worden. Maar eerst even oefenen!

De eerste set verliep zoals die moest lopen en was met 25-10 voornamelijk een kwestie van goed serveren en op blijven letten. Een goede reden de tweede set op alle fronten flink te wisselen en ook de libero wat rust te gunnen. Maar blijkbaar was dat wat teveel van het goede, we konden niet echt afstand nemen van Volamie. Na drie herstelwissels bij een inmiddels achterstand van 13-17 werd dat echter weer rechtgezet en wonnen we deze set gedegen met 25-21.

Daarna maar even geen al te abrupte veranderingen, waarna de derde set door de fouten van Volamie met 25-13 werd gewonnen. De vierde set was met een paar servicebeurten en het goed verwerken van de ballen die terugkwamen al snel afgelopen met 25-10. een goede generale dus.

Update: VoCASA heeft een punt laten liggen tegen de Weekenders, dus het aantal punten dat we voorstaan is opgelopen tot 7. Dat betekent dat we de volgende wedstrijd tegen Tweestroom maar 2 sets hoeven te winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *